Feestmenu
1. Starten met fris Visbuffetje à € 12,50/p.pers.
- Gerookte zalm, heilbot en forel
- Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes
- Gemarineerde zalm "Graved Lax"
- Zalm & forel "Belle Vue"
- Met bijhorende voorgerechtengarnituur en sausjes
2. Koude Start
- Garnaalcocktail 9/p.pers.
- Krabcocktail 12p.pers.
- Gerookte zalm met mierikswortelsaus 13/p.pers.
- Gemarineerde zalm "Graved Lax" met dille 12/p.pers.
- Vitello Tomato 11/p.pers.
- Gegrilde zalm op krokante sla 11/p.pers.
- Klassiek rundscarpaccio met parmazaan 11/p.pers.
- Carpaccio van tonijn met soya 12/p.pers.
3. Soepen
- Tomatensoep met ballekes 3.50/p.pers.
- Aspergeroomsoep 3.50/p.pers.
- Portugeseroom met hamblokjes verfijnd met Madeira 3.50/p.pers.
- Een helder groentesoepje voor in de lente 3.50/p.pers.
- Cressonsoep met roze garnaaltjes 3.5/p.pers.
- Kippenvelouté met champignonsnippers 3.50/p.pers.
- Courgettesoep verrijkt met sherry 3,50p.pers.
- Kreeftensoep met garnaaltjes 7.5/p.pers.
- Consommé, opgesmukt met kaastaartje en oude sherry 6,5p.pers.
4. Warm Onthaal
- Bladerdeeggebakje met kipvulling 6/p.pers
- Bladerdeeggebakje gevuld met melktong & garnalensaus 9p.pers.
- Oostendse schelp met kabeljauw 9/p.pers.
- Tongfilet op Normandische wijze 12/p.pers.
- Gebakken koningsgamba geparfumeerd met look 12/p.pers.
- Scampi met een getomateerd roomsausje en tomatenblokjes 12.5/p.pers.
- Eendeborstschijfjes met druifjes uit Hoeilaart 11/p.pers.
5. Verfrissende Sorbets
- Fruitsorbets van citroen, aardbeien, passievruchten, meloen,... 3/p.pers.
- Parfumsorbet van dranken als Champagne, Ammaretto,... 3.5/p.pers.
- Aangezien wij al onze producten zelf voor u bereiden, maken wij de sorbets die u wenst, van de vruchten of de drank die u verkiest.
6. Hoofdschotel Vis
- Kabeljauw met snippergroenten en blanke boter 17/p.pers.
- Zalmfilet met groentjes en graanmosterd 18/p.pers.
- Tongfilet op Normandische wijze 24/p.pers.
7. Hoofdschotel Vlees
- Gebraad en rosbief met groenttuintje en natuurjus 17p.pers.
- Varkenshaasje met groentjes en strogenhoff 18/p.pers.
- Filet van kalfsrug met championsaus en groentetuintje 22,00/p.pers.
- Kalkoengebraad, roomsaus en tuin der heerlijkheid 17/p.pers.
- Eendenborst met mango, prei en sojascheuten 17/p.pers.
- Parelhoen "Suprème" appeltjes, groentjes en portosaus 17/p.pers.
- Chateaubriand 2100/p.pers.
- Lamsfilet met groentekrans en braadjus met look 25p.pers.
- Lamsbout uit de oven, Provençaalse getint, groentetuintje 22/p.pers.
8. Hoofdschotel Wild
Tijdens seizoen
- Hazenrug "Harlekijn" met twee sausjes dagprijs/p.pers.
- Hazenbout "Normandi" met Calvados en appeltjes dagprijs/p.pers.
- Gemarineerd everzwijn met kriekenbier dagprijs/p.pers.
- Het fijnste van de ree met mandarijn & boskampernoelies dagprijs/p.pers.